Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

Η προφητεία του Αγίου Νείλου (Γέρων Νεκτάριος Μουλατσιώτης)

4 σχόλια
Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη που πραγματοποίησε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως στις 19/12/2010.


Ομιλία με θέμα: Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ

Μέρος α' 
Μέρος β'

 

4 Responses so far.

  1. Dinos VaL says:

    Γέροντα εσείς καλά τα λέτε , το ζήτημα είναι ποιός σας ακούει..!

    Έστω όπως λέμε κσθημερινά φταίνε οι "μεγάλοι" που μας τα καθιερώνουν,εμείς που είμαστε οι μικροί και οι περισσότεροι γιατί ΔΕΝ τα αλλάζουμε?!

  2. T E Λ Ε Ι Ο το κήρυγμα του Γέροντα Νεκταρίου !!! Τραγική η πραγματικότητα στην οποία ζούμε όμως ο Θεός δεν θα μας εγκαταλείψει όσο ελπίζουμε σε Εκείνον !

  3. Πράγματι αν έρθει πείνα και κατοχή - θέλουμε δεν θέλουμε θα γίνουμε ασκητές .. χωρίς πλάκα .. Θα επιτρέψει ο Κύριος να συμβεί αυτό γιατί αν περάσουμε όλα αυτά τα δεινά , ποιος θα έχει όρεξη να αμαρτήσει ; ποιός θα σκέφτεται το κακό όταν θα πεθαίνει από την πείνα ; έτσι , ισως πολλοί μετανοήσουν κ επιστρέψουν στον Χριστό κ ζητήσουν τη βοήθειά Του .. Έτσι δεν γινόταν κ παλιά όταν οι λαοί αποστατούσαν ή έπεφταν στην ειδωλολατρία ; το ίδιο θα γίνει κ στις ημέρες μας

  4. kokisat says:

    πατερ Νεκταριε,μακαρι ολοι οι κληρικοι να ακολουθησουν το παραδειγμα σας,αγγιζετε τις καρδιες ολου του κοσμου,προσωπικα ειμαι στο πλευρο σας.

Leave a Reply

 
Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here