Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011

Γέρων Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΧΤΥΠΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

2 σχόλια
Την αγανάκτηση τον προβληματισμό και την οργή ολοκλήρου της Εκκλησίας έχει προκαλέσει η ΑΔΙΚΗ απόφαση του Συμβουλίου Εφετών για την προφυλάκιση του Ηγουμένου Εφραίμ.

Θεωρούμε ότι η Μασωνία και όλες οι σκοτεινές δυνάμεις που πολεμούν την Εκκλησία και την Ορθοδοξία, τον κλήρο και τον λαό του Θεού, κάθε παρόμοια εποχή Χριστουγέννων ή εορτής του Πάσχα επιφέρουν χτυπήματα στο σώμα της Εκκλησίας.
Το αυτό έπραξαν και εφέτος, Χριστούγεννα του 2011.


Η Μασωνία και οι εχθροί του χριστιανισμού δείχνουν τα δόντια τους προς την Ορθοδοξία και τον Χριστό, χτύπησαν ανήμερα Χριστουγέννων την καρδιά των πιστών, την καρδιά της Ορθοδοξίας.

Τα λαμόγια της πολιτικής που διέλυσαν το κράτος μας, κυκλοφορούν ελεύθερα σήμερα και οι σκοτεινές δυνάμεις θέλουν επειγόντως τον Ηγούμενο της μεγαλυτέρας Μονής της Ελλάδος στη φυλακή.

Ξεκινούν οι σκοτεινές δυνάμεις άσχημο πόλεμο!

Οι αγιορείτες πατέρες ας αντιδράσουν ΤΩΡΑ ομόφωνα, διότι δεν θα αργήσει να έρθει η σειρά τους και οι εχθροί της πίστεώς μας ξέρουν και έχουν όλα τα μέσα και τον τρόπο τους για να χτυπήσουν την πίστη μας.

Ακούγεται πως το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει τεράστιο οικονομικό έλεγχο των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους, για όλα τα κοινοτικά κονδύλια που έχουν παραλάβει, ερευνώντας ταυτόχρονα το που και πως διετέθησαν.

Άραγε οι πολιτικοί δεν βλέπουν την αναστήλωση όλων των Μονών του Αγίου Όρους; Γιατί κάνουν τους τυφλούς; Πιστεύουμε ακράδαντα ότι σκοπό έχουν ή να φυλακίσουν τους Ηγουμένους ή να τους εκβιάσουν, δημιουργώντας και γι’ αυτούς τεχνητά σκάνδαλα, αρχίζοντας μετά τον έντεχνο εκβιασμό των Ιερών Μονών λέγοντάς τους:
«Αν δεν θέλετε να μπείτε στη φυλακή – έστω κι αν είναι αθώοι σαν τον Γέροντα Εφραίμ – επιτρέψτε την είσοδο των γυναικών στο Άγιον Όρος την οποία έχει εγκρίνει και η Ευρωβουλή με μεγάλη πλειοψηφία ή μπαίνετε φυλακή για βλάβη δήθεν του δημοσίου συμφέροντος».

Οι Ηγούμενοι του Αγίου Όρους και όλοι οι πατέρες, να σταθούν δυναμικά δίπλα στον Ηγούμενο και Γέροντα Εφραίμ.

Να δημιουργήσουν ανθρώπινη ασπίδα προστασίας.

Οι Μητροπολίτες με τηλεγραφήματα να καταδικάσουν την άδικη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών και να μιλήσουν στο λαό του Θεού, για όσα γίνονται εις βάρος της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας από τις σκοτεινές δυνάμεις, ζητώντας να πάψει αμέσως κάθε δίωξη κατά του Ηγουμένου Εφραίμ.

Σε λίγο οι εχθροί της πίστεώς μας δεν θα υπολογίζουν ούτε τους Επισκόπους, ούτε την Ιερά Σύνοδο, ούτε κανέναν.

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου να κλείσει τώρα τις πόρτες της Μονής και οι πατέρες να μην αφήσουν τον Εισαγγελέα και τις αστυνομικές δυνάμεις να εισέλθουν εντός του ιερού χώρου.

Να σηκωθούν τώρα μαύρες σημαίες και να δηλώσουν οι μοναχοί, ότι μόνο πάνω από τα πτώματά τους θα πάρουν τον Γέροντά τους για τη φυλακή.

Επίσης το Άγιον Όρος προστατεύεται διεθνώς και από άλλα Ορθόδοξα Κράτη, να ζητηθεί τώρα η προστασία της Ρωσίας, διότι η Μονή ουσιαστικά διώκεται από το καταρρέον πολιτικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ, το οποίο προσπαθεί ενόψει εσωτερικών πολιτικών εξελίξεων και εθνικών, να αλλάξει τη θεματολογία στα Μ.Μ.Ε μήπως και σωθεί.

Ας γίνει πανορθόδοξος συναγερμός!

Η Εκκλησία βρίσκεται ενώπιον μεγάλου διωγμού που ξεκινά από το Άγιον Όρος και θα καταλήξει και στην μικρότερη Ενορία μας.

Ξεσηκωμός για την πίστη, την Ορθόδοξη και την Αγία Εκκλησία μας ΤΩΡΑ.


Αρχιμανδρίτης
Νεκτάριος Μουλατσιώτης

Χριστούγεννα 24/12/2011


ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ: Romfea.gr

2 Responses so far.

 1. ΣΕΒΑΣΜΙΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΕ
  ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ.
  ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ .ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΜΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ .
  Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ, Η ΠΙΣΤΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ. Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΤΗΝ Μ.Σ.Τ.Ε. ΑΛΛΑ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ .
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 2. zac says:

  Η ΑΔΙΚΗ προφυλακιση του Εφραιμ δεν εχει καμμια μσχεση με την Ορθοδοξια, που κανενας δεν διανοηθηκε ούτε μπορει να την χτυπήση. Νομιζω ότι προσφερουν κακη υπηρεσια στον Εφραιμ όσοι νομιζουν οτι βρηκαν αφορμη να παίξουν τους αχρειαστους προστατες της Ορθοδοξιας.

Leave a Reply

 
Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here