Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

Συρροή πιστών στον Βύρωνα για τα Ιερά Λείψανα

0 σχόλια

Eκατοντάδες πιστοί από διάφορες περιοχές της Αττικής προσέρχονται καθημερινά στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος για να τους σταυρώσει με τον επιστήθιο σταυρό του ο οποίος περιέχει Τίμιο Ξύλο ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης και να προσκυνήσουν τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Λουκά, του Αγίου Νεκταρίου και του Αγίου μάρτυρος Φιλουμένου.

Το εσπέρας του Σαβάτου 2 Ιουνίου 2018, μετά το πέρας του Εσπερινού ο Γέροντας Νεκτάριος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού με το Τίμιο Ξύλο και στην συνέχεια μίλησε στους πιστούς αναπτύσσοντας το θέμα: «Η προσευχή ενός Αγίου».

Αύριο Κυριακή 3 Ιουνίου το πρωί θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Φωκίδος, Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη, ενώ στις 6:30 το απόγευμα θα τελεστεί ο Εσπερινός, σύντομος αποχαιρετιστήριος ομιλία του Γέροντος Νεκταρίου και αναχώρηση των ιερών λειψάνων και του Τιμίου Ξύλου για την Ιερά Μονή στο Τρίκορφο Φωκίδος.

Πηγή άρθρου: poimin.gr
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Leave a Reply

 
Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here