Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

Προσκύνημα στα Ιεροσόλυμα τον Νοέμβριο του 2018

0 σχόλια
Το Ιερό μας Ησυχαστήριο πραγματοποίησε όπως κάθε χρόνο προσκυνηματική εκδρομή στην Αγία Γη τον Νοέμβριο του 2018.
Τους προσκυνητές που ήρθαν από διάφορα μέρη της Ελλάδος καθώς και Έλληνες του εξωτερικού, συνόδευσε ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης με πατέρες από το Ιερό Ησυχαστήριό μας.

Οι προσκυνητές ωφελήθηκαν τόσο από τα ιερά προσκυνήματα στα οποία περπάτησε ο ίδιος ο Κύριός μας, όσο και από τις πνευματικές νουθεσίες-ομιλίες του Γέροντος Νεκταρίου και των πατέρων.

Μεταξύ των προσκυνημάτων επισκεφθήκαμε και την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Χοζεβά, όπου ευρίσκεται και το σπήλαιο που είχε κρυφτεί ο Προφήτης Ηλίας και τον τάιζε το κοράκι.
Ηγούμενος σήμερα στην Ιερά αυτή Μονή με εκλεκτή συνοδεία, είναι ο π. Κωνσταντίνος με τον οποίο συνδέεται πνευματικά ο Γέροντας Νεκτάριος και στον οποίο προσκόμισε εικόνα του αειμνήστου προκατόχου του, Οσίου Γέροντος Αμφιλοχίου, για να κοσμεί το αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής. Η εικόνα φιλοτεχνήθηκε από τους πατέρες του Ιερού Ησυχαστηρίου μας στο Τρίκορφο Φωκίδος.

Ευχαριστούμε θερμά το ταξιδιωτικό γραφείο Καλιδώνη Travel, για τους ξεναγούς και την εμπεριστατωμένη ξενάγησή τους, αλλά και για την άρτια οργάνωση του προσκυνήματος.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το προσκύνημα.
Leave a Reply

 
Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here