Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 1997: Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία - Επαρχία Ελλάδος

Διαβάστε προσεκτικά το πρώτο μέρος από το κείμενο-επιστολή του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη που είχε γράψει από την 10ετία του '90. Ένα κείμενο που είχε εκδόσει το 1997 σε βιβλίο, αλλά και με επιστολή του που είχε στείλει στον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κων/νο Στεφανόπουλο, καθώς και στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ - ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΠΑΡΧΟΣ: Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ ή  Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ή...


«Αυτή είναι με λίγα λόγια η συμφωνία Σένγκεν,
που καταργεί οριστικά πλέον τα σύνορα
των κατά μέρους εθνών και δημιουργεί
ένα νέο μεγάλο έθνος (Ε. Ε.)»

Ορθόδοξε  Ελληνικέ Λαέ.
Με το μικρό και σύντομο βιβλιαράκι που κρατάς στα χέρια σου αυτή τη στιγμή, θα ήθελα να σου πω πριν να είναι πολύ αργά για την  Ελλάδα μας, ότι με την  Ενωμένη Ευρώπη, τις συμφωνίες Μάαστριχτ-Σένγκεν έγινε, όπως λένε οι καλοί Βουλευτές, πραξικόπημα μέσα στη Βουλή και υπονομεύθηκε το  Ελληνικό Σύνταγμα δι’ αυτό είναι ανάγκη να λάβουμε υπ  όψιν τα κάτωθι:

ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ,
ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!


α. Το ψηφισθέν νομοσχέδιο με το εύηχο όνομα “Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα” ήταν απλά και μόνον μια αναγκαία διαδικασία για να εξαπατηθεί ο  Ελληνικός λαός και χωρίς πλέον αντιδράσεις να δεχθεί να επικυρώσει και την εφαρμογή της συνθήκης Σένγκεν, η οποία αφού επικυρωθεί, από τη σύμβαση της Ρώμης, έχει θεσπιστεί να έχει αυξημένη τυπική ισχύ, λόγω του ότι το Κοινοτικό Δίκαιο έχει γίνει πλέον πρωτογενές (δηλαδή υπερέχει) σε σχέση με το  Εθνικό Δίκαιο του αντιστοίχου μέλους-κράτους• έτσι υπερισχύει όλων των εθνικών νόμων και επομένως ακόμη και τα μικρά παιδιά καταλαβαίνουν ότι όποιες θετικές ρυθμίσεις και δεσμεύσεις κι αν περιέχει το ψηφισθέν νομοσχέδιο μετά την επικύρωση της συνθήκης αυτής θα υποχωρούν προ των ρυθμίσεών της. Δηλαδή, εάν ένας νόμος της πατρίδος μας έρχεται σε αντίθεση με το Κοινοτικό Δίκαιο και τις συμφωνίες Μάαστριχτ-Σένγκεν, ισχύουν οι συμφωνίες και το Κοινοτικό Δίκαιο της  Ενωμένης Ευρώπης και όχι ο  Εθνικός μας νόμος η το  Εθνικό μας Δίκαιο.

Εδώ έχουμε λοιπόν αυθαίρετη υπονόμευση και καταπάτηση του  Ελληνικού Συντάγματος. Ποίους ερώτησαν οι κύριοι Βουλευταί και κατήργησαν την δύναμη και την ισχύ του  Ελληνικού Συντάγματος που προστατεύει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του Έθνους, της  Ορθοδοξίας και του Λαού και παρέδωσαν την εξουσία που έλαβαν με την ψήφο μας, στις Βρυξέλλες;

Και για να γίνω πιο κατανοητός δια το τι έπραξε η Κυβέρνηση και οι Βουλευτές εις βάρος της ελευθερίας του  Ελληνικού Λαού θα σας αναφέρω το εξής παράδειγμα:
Εγώ είμαι  Ηγούμενος μέσα εις την  Ιερά Μονή των  Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σαρώφ, εκλέχθηκα δημοκρατικά αφού όλοι οι μοναχοί της Μονής έριξαν στην κάλπη την ώρα της εκλογής το όνομά μου. Έτσι απέκτησα όλη τη δύναμη να κυβερνώ αυτό το Μοναστήρι και τους μοναχούς. Το ίδιο έχει γίνει και με την  Ελληνική Κυβέρνηση η οποία εκλέχθηκε δημοκρατικά από το Λαό και κυβερνάει τον τόπο μας.
Εάν εγώ τώρα ως  Ηγούμενος, χωρίς να ερωτηθούν οι μοναχοί μου, παραδώσω όλη την εξουσία και την δύναμη που έλαβα από την ψήφο των μοναχών μου στον Ζακ Σαντέρ και του πω ότι αυτός από εδώ και πέρα θα μου δίδει εντολές και εκ του μακρόθεν θα διοικεί αυτός το μοναστήρι μας, σκέφθεσθε τι θα γίνει και τι θα κάνουν οι μοναχοί μου όταν αντιληφθούν ότι άλλοι παράγοντες από το εξωτερικό κυβερνούν πλέον τη Μονή τους; Πως θα χαρακτηρίσουν την πράξη μου και πως θα με αντιμετωπίσουν;

Είναι βέβαιον και σίγουρο ότι θα κατηγορηθώ για πραξικόπημα και ως προδότης και αμέσως θα κάνουν στάση και επανάσταση για να με παύσουν, ώστε να επιστρέψει η εξουσία ξανά στα χέρια των μοναχών.
Το ίδιο όπως μας αποκαλύπτουν οι καλοί Βουλευτές μας, έχει πράξει σήμερα το Κοινοβούλιο, έδωσε δηλαδή όλη την εξουσία που του παραδώσαμε με την ψήφο μας σε εξωτερικές δυνάμεις και μάλιστα χωρίς να ερωτηθούμε. Έχουμε δηλαδή όπως λένε πραξικόπημα μέσα στη Βουλή και η εξουσία που λέει το Σύνταγμα μας ότι είναι για το Λαό και προέρχεται από το Λαό υπονομεύθηκε, αφού μας διοικούν άλλοι, τους οποίους δεν μπορούμε πλέον να ελέγξουμε και μάλιστα οι αποφάσεις τους δεν θα τεθούν ποτέ εις την κρίση του  Ελληνικού Λαού (να εγκρίνουν η να απορρίψουν).  Είναι αυτονόητο λοιπόν ότι ο Λαός μας θα αντιμετωπίσει πλέον τη Βουλή και την Κυβέρνηση με τον ίδιο τρόπο που θα αντιμετώπιζαν και οι μοναχοί μου εμένα, εάν είχα τελέσει τέτοιο έγκλημα και προδοσία.

Αυτό λέγει εξ  άλλου και το τελευταίο άρθρο του  Ελληνικού Συντάγματος.
“Εάν κάποιος τολμήσει να καταλύσει η να καταργήσει το  Ελληνικό Σύνταγμα, καλείται ο  Ελληνικός Λαός να αντιδράσει με οποιοδήποτε τρόπο υπερασπίζοντας το Σύνταγμα του και τα δικαιώματά του που είναι κατοχυρωμένα μέσα σε αυτό”.
Ας μη μας πουν οι Βουλευτές ότι τους δόθηκε η λαϊκή εντολή να κυβερνούν για τέσσερα χρόνια τον τόπο μας οπότε μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, διότι στην προεκλογική τους περίοδο ουδέποτε μας είπαν ότι θα προδώσουν την  Ελλάδα και θα παραδώσουν την εξουσία που έλαβαν με την ψήφο μας, σε ξένα κέντρα της Ευρώπης. Αν τολμούσαν να μας πουν προεκλογικά κάτι τέτοιο, δεν θα έβρισκαν στην κάλπη ούτε την ψήφο της μάνας τους. Πριν λοιπόν ο λαός επαναστατήσει, σύμφωνα με το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος, για τελευταία φορά ζητά ο  Ελληνικός Λαός να γίνει δημοψήφισμα επί ίσοις όροις ώστε να εκφράσει την γνώμη του για τις συμφωνίες Μάαστριχτ-Σενγκεν και την  Ενωμένη Ευρώπη. Παρ  εκτός και εάν η Κυβέρνηση γι’ αυτό το λόγο προσπαθεί ν’ αλλάξει τώρα το Σύνταγμα ώστε όλες οι συνθήκες να βγουν μετά συνταγματικές.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

β. Πρέπει να ληφθεί υπ  όψιν σύντομα ότι, με τον γεμάτο δημοκρατικό έλλειμμα τρόπο που επιχειρείται, η ένωση με την Ευρώπη θα επιφέρει ολέθριες συνέπειες στο  Έθνος μας και την  Ορθόδοξη  Εκκλησία μας.  Εδώ βλέπουμε ότι χωρίς καν να ερωτηθεί ο  Ελληνικός λαός, ο οποίος βάσει του Συντάγματος “είναι η εξουσία κι απ  αυτόν εκπηγάζει κάθε εξουσία και είναι γι  αυτόν”, συγκατατέθηκαν δυστυχώς κάποιοι πολιτικοί και συναίνεσαν να αίρονται οι εξουσίες απ  αυτόν (τον λαό) όπως προαναφέραμε και δι’ αυτού του τρόπου να υπερισχύει το Δίκαιο των Βρυξελλών έναντι του  Εθνικού μας Δικαίου. Μετέφεραν δηλαδή την εξουσία από τον  Ελληνικό λαό στις Βρυξέλλες και πλέον οδηγούμαστε σε μια  Ενωμένη Ευρώπη για την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να αποποιηθούμε κάθε  Εθνικό μας Δίκαιο και συμφέρον. Κατέστησαν δε αυτή την Ένωση δήθεν μονόδρομο, που ο λαός έχει υποχρέωση να τηρεί κάθε Κοινοτική οδηγία  και συνθήκη χωρίς διαφωνίες. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι κατεβαίνουν στους δρόμους οι αγρότες, οι καθηγητές, οι ναυτεργάτες και άλλες τάξεις του Λαού μας διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματά τους και ο Πρωθυπουργός η οι  Υπουργοί τους απαντούν ότι: “Ναι μεν θέλουμε να σας βοηθήσουμε, αλλά έχουμε Κοινοτική οδηγία και πρέπει να την εφαρμόσουμε”. Εδώ έχουμε σαφή ομολογία ότι κυβερνούν άλλοι τον τόπο μας.

Αναφέρω ένα μικρό παράδειγμα δια να εννοήσετε καλύτερα μέχρι ποίου σημείου η Κυβέρνηση έχει παραδώσει τις εξουσίες της σε ξένα κέντρα. Πηγαίνοντας με αεροπλάνο από  Αθήνα-Κρήτη υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση. Ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτό. Μου απήντησαν ότι περιμένουμε τη διαταγή από τον πύργο ελέγχου της Ευρώπης, για να σηκωθούμε. Ξαφνιάστηκα ακούγοντάς το. Μα δεν δίδει εντολές ο δικός μας πύργος ελέγχου των Αθηνών; Όχι, διότι εδώ και δύο χρόνια για να σηκωθεί οποιοδήποτε αεροπλάνο,  Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Κρήτη-Νησιά, ρωτούμε πρώτα τον πύργο ελέγχου  Αθηνών και μετά η  Αθήνα ζητάει άδεια από τον πύργο ελέγχου της Ευρώπης.

Σκεφτείτε λοιπόν εάν έχουμε φθάσει μέχρι αυτού του σημείου, πόσες άλλες εξουσίες έχουν παραδώσει οι Κυβερνήσεις μας στις Βρυξέλλες, χωρίς εμείς να έχουμε παντελώς ερωτηθεί η ενημερωθεί. 
Η όλη συμπεριφορά αυτή των Κυβερνήσεών μας καταγγέλλουμε ότι αποτελεί παροιμιώδη, χαρακτηριστική περίπτωση μοντέρνου δικτατορικού καθεστώτος και ολοκληρωτικής νοοτροπίας.

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ
ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ


Ήδη από το Σύνταγμα των Βρυξελλών θεσπίστηκε ανεξιθρησκεία. Αυτόματα όμως έπαψε να είναι στην  Ελλάδα επικρατούσα θρησκεία και προστατευομένη από την Πολιτεία η  Ορθόδοξη. Πλείστες μαρτυρίες υπάρχουν• Όσοι τώρα από  Εκκλησιαστικούς φορείς μηνύθηκαν κατέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και βάσει του Κοινοτικού Δικαίου ως γνωστόν δικαιώθηκαν, έστω και αν είχαν καταδικαστεί από το  Ελληνικό Δίκαιο. Άρα ούτε οι αποφάσεις των  Ελλήνων δικαστών ισχύουν, ισχύουν μόνον οι αποφάσεις και το Δίκαιο της Ευρώπης.
Επί πλέον, βάσει του Κοινοτικού Δικαίου, δεν μπορεί κάποιο μέλος-κράτος να έχει επίσημα προστατευόμενη θρησκεία και μάλιστα οι λειτουργοί της να είναι μισθωτοί του κράτους. Προ ημερών έφθασε στην Μονή μας η πληροφορία ότι το  Υπουργείο Οικονομικών με έγγραφό του που έστειλε η πρόκειται να στείλει προς τον  Αρχιεπίσκοπο, δηλώνει ότι: “ Από το Σεπτέμβριο του 1997 οι νέοι κληρικοί που θα χειροτονούνται υποχρεούται η  Αρχιεπισκοπή τον διορισμό τους να τον στέλνει πρώτα στο Υπουργείο Οικονομικών.  Αν δε, υπάρχει κονδήλιο τότε θα πληρώνονται, διαφορετικά θα υπηρετούν εκεί που διορίσθησαν χωρίς μισθό”.

Ακόμη οι πληροφορίες που έχουμε από τους καλούς εκείνους πολιτικούς που αγωνίζονται είναι ότι δεν επιχειρούν τώρα ακόμη την αποσύνδεση  Εκκλησίας-Κράτους (όπως λέει η Κοινοτική εντολή), διότι θέλουν πρώτα να της πάρουν και την υπόλοιπη  Εκκλησιαστική περιουσία• κι αφού ο λαός πιεζόμενος από δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα αγανακτήσει, να τον στρέψουν τεχνιέντως εναντίον της  Εκκλησίας, όπως ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν μέσω των ΜΜΕ, καθώς όλοι βλέπουμε.

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ:
α. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
β. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ
γ. ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ
δ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
ε. ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΣΧΑ


Η Κυβέρνηση και οι Βουλευτές γνώριζαν ότι η συνθήκη Σενγκεν έχει έρθει στην  Ελλάδα από το 1988. Πέρασαν 9 ολόκληρα χρόνια χωρίς οι κυβερνήσεις μας να μας ενημερώσουν. Κρατούσαν τόσο καιρό την κοινοτική εντολή, ψήφιση συνθήκης Σενγκεν, μυστική.
Ο λαός το έμαθε το 1997 και όχι όπως θα έπρεπε από την κυβέρνησή του, αλλά από μερικούς “τρελούς”  και “φανατικούς” χριστιανούς, όπως τους ονόμαζαν τα μέσα ενημερώσεως, την τελευταία στιγμή που ψηφιζόταν η Συνθήκη. Αν δηλαδή δεν φώναζαν οι χριστιανοί μας, κανένας δεν θα είχε μάθει για την Συνθήκη Σενγκεν.
Έτσι και τώρα ενώ έχουν φθάσει οι Κοινοτικές εντολές στην  Ελλάδα μας, περί καταργήσεως της Ελληνικής Σημαίας, του Εθνικού Ύμνου, των  Εθνικών εορτών, της  Ελληνικής  Ιστορίας και της καταργήσεως της Ορθοδοξίας ως επισήμου θρησκείας, (διότι η  Ενωμένη Ευρώπη πλέον σαν ένα Έθνος πρέπει να έχει ένα νόμισμα, μία ταυτότητα, μία σημαία, έναν  Εθνικό Ύμνο, μία  Ιστορία, ίσως και μία θρησκεία όπως θα αναφέρουμε παρακάτω), δεν τολμούν οι πολιτικοί μας να τα πουν στον Λαό μας. Τα αποκρύπτουν όπως απέκρυπταν και τόσα χρόνια τη Συνθήκη Σενγκεν, στην κατάλληλη δε στιγμή θα μας τα γνωστοποιήσουν. Αφού πρώτα μας δέσουν καλά-καλά με τις διάφορες Συνθήκες θα μας πουν μετά ότι δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, διότι τους πιέζει η Ενωμένη Ευρώπη.

Όπως μας αποκάλυψε έντιμος Βουλευτής ο οποίος μετέχει στις Ευρωπαϊκές επιτροπές, προ μηνών συζητήθηκε στην Ευρώπη η ημερομηνία του Πάσχα. Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί απεφάσισαν, η Ενωμένη Ευρώπη να εορτάζει στο εξής το Πάσχα σε μία ημερομηνία. Διάλεξαν δε την ημερομηνία του Παπικού Πάσχα. Όταν δε οι Έλληνες Βουλευτές αντέδρασαν οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ειρωνευτικά και χαμογελώντας τους είπαν: “είναι πλέον η ημερομηνία του Πάσχα Κοινοτική εντολή. Δεν μας ενδιαφέρει εάν εσείς είστε Ορθόδοξοι. Στην  Ενωμένη Ευρώπη όλα θα είναι κοινά”.
Βλέπουμε ξεκάθαρα εδώ, ότι η αλλαγή του Πασχαλίου είναι Κοινοτική εντολή.  Ο Πάπας διατάζει κι εμείς εφαρμόζουμε.  Ο Οικουμενισμός είναι τελικά Κοινοτική εντολή. Στην κατάλληλη στιγμή οι πολιτικοί μας θα τα εφαρμόσουν στην πράξη, μη μπορώντας να κάνουν διαφορετικά.

Συνεχίζεται…
(Η συνέχεια αύριο ή μεθαύριο)!!!


Σχετικό άρθρο:
Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία - Επαρχία Ελλάδος (Μέρος β')