"Τουφεκίστε" τους πολιτικούς - Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης (Ηχητικό υλικό)

Πυρά εξαπέλυσε από άμβωνος στον κατάμεστο Ιερό Ναό ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ κατά των πολιτικών.

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία καταπέλτη του Γέροντα εναντίον των προδοτών της Χώρας.
Ενώ στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την ομιλία του Γέροντα.…Γι’ αυτό και σήμερα το κείμενο που διαβάσαμε έλεγε φύλαττε Κύριε τους ευσεβείς και πιστούς άρχοντες του λαού το οποίο δεν διάβασα. Δεν τους είπα ούτε ευσεβείς ούτε πιστούς.

Αν αυτοί οι 300 μέσα στη Βουλή είναι πιστοί, τότε πείτε μου ποιοι είναι οι αντίχριστοι. Και γι’ αυτό είπα στην ευχή αυτή: Κύριε φώτισε τους άρχοντας να πράττουν σωστά υπέρ του λαού, της Εκκλησίας και υπέρ του Έθνους.

Φώτισε παρακάλεσα διότι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΣΕΒΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΚΛΑΒΩΣΑΝ…

…Βλέπετε λοιπόν ότι αυτοί είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, πρόδωσαν την αποστολή τους. Είναι οι ίδιοι που πρόδωσαν, κατέστρεψαν, οδήγησαν εδώ το Έθνος μας, οι ίδιοι μας λένε και παρουσιάζονται κάθε φορά ότι σώσαμε την Ελλάδα και σώσαμε την Ελλάδα και σώσαμε την Ελλάδα.

Αλλά βλέπετε το όπλο το κρατούν αυτοί επάνω, το όπλο της εξουσίας. Και ότι και να κάνει ο λαός αυτοί βγάζουν στρατό, βγάζουν αστυνομία έξω και το όπλο το κρατούν αυτοί.

Αλλά έρχεται ώρα και το όπλο αδέρφια μου θα το πάρουμε. Θα το κάνουν το λάθος και θα δώσουν ημερομηνία εκλογών και για μια ημέρα κρατάμε το όπλο εμείς.

ΤΟΥΦΕΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ!!!
ΤΟΥΦΕΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!!!
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

…ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ!!! 2000 άνθρωποι περίπου έχουν αυτοκτονήσει εξαιτίας τους.

Γι’ αυτό λοιπόν αδέλφια μου, τώρα που θα μας δώσουν το όπλο, που το κρατάμε για μια ημέρα, στρέψτε το εναντίον τους.

ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!! ΦΥΓΕΤΕ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!!!

Και ερωτώ: Αν πήγαινες σε ένα γιατρό και για 30 χρόνια σου έδινε φάρμακα για να σε βοηθήσει και να σε σώσει και διαπιστώνεις ότι το φάρμακο που σου έδωσε, σου κατέστρεψε και την καρδιά, τα πνευμόνια και τα νεφρά σου, αλλά το καταλαβαίνεις μετά από 30 χρόνια. Τότε θα ξαναπάς στον ίδιο γιατρό να σου δώσει την ίδια συνταγή; Θα ξαναεπισκεφτείς στο ιατρείο του τον ίδιο γιατρό που κατέστρεψε την καρδιά σου, τα πνευμόνια σου τα νεφρά σου; Με τίποτα!!!

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ;

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ. Για να φτάσει μέχρι εδώ η Πατρίδα και το ’40 και μετά το ’40 και πριν το ’40 το 1821 οι γονείς μας και οι παππούδες μας…αγωνίστηκαν και τους σκότωσαν για να ζήσουμε εμείς ελεύθεροι, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ.

ΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ.

Θα το κάνουν το λάθος και θα μας δώσουν το όπλο και τότε θα κάνουμε και εμείς τη δική μας ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.