Τελευταίο θύμα της "ασθένειας" των Μ.Μ.Ε. ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης

Ο Γέροντας Μουλατσιώτης καταγγέλλει...
Το ότι τα ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν εξυπηρετούν την δημοσιογραφία είναι ένα κοινό μυστικό. Το ότι ενίοτε κάποια από τα ΜΜΕ κατασκευάζουν (κυριολεκτικά) ειδήσεις, προκειμένου -χρησιμοποιώντας την περιέργεια ή και την κακοήθεια- να προσελκύσουν αναγνώστες, είναι ένα νέο "φρούτο", το οποίο γεννήθηκε με την αύξηση του ανταγωνισμού. Βλέπετε, στο διαδίκτυο τα "κλικς" (είσοδοι για ανάγνωση) μετράνε σε χρήμα, αφού ο τελικός τους αριθμός δίνει ταυτόχρονα και τιμές στην διαφήμιση που "προσφέρεται" μέσα από τα συγκεκριμένα ηλεκτρονικά (και όχι μόνο) ΜΜΕ.

Τελευταίο θύμα αυτής της "ασθένειας" των ΜΜΕ, είναι ο Γέροντας Μουλατσιώτης, ο οποίος εμφανίσθηκε χθες ως εξομολογητής της παπαδιάς που συνήργησε στην δολοφονία του συζύγου της. Με ανακοίνωσή του ο ίδιος ο Γέροντας Μουλατσιώτης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ως ψευδή τα όσα γράφθηκαν από μερίδα των ΜΜΕ.


(Μήνυμα από τον "ιδιοκτήτη" του ιστολογίου
Κωνσταντίνος Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να οφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας πολίτης που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι).