Στην Μητρόπολη Κηφισίας για προσκύνημα το Τίμιο Ξύλο και Ιερά Λείψανα της Μονής μας - Φωτογραφικό υλικό

Η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας έπειτα από αίτημα που έκανε στην Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος, όπου και δόθηκε η σχετική άδεια και ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Φωκίδος κ.κ. Αθηναγόρου, υποδέχθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης, το Τίμιο Ξύλο καθώς και διάφορα Ιερά Λείψανα της Ιεράς Μονής μας.
 
Το Τίμιο Ξύλο και τα Ιερά Λείψανα υποδέχθηκαν στις 24 Νοεμβρίου το απόγευμα οι ιερείς του Ιερού Ναού παρουσία πιστών. Ακολούθησε στην συνέχεια δοξολογία και πανηγυρικός Εσπερινός. Μετά το πέρας των ακολουθιών ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, ευχαρίστησε τους ιερείς του Ιερού Ναού για την αγάπη τους απέναντι στο πρόσωπό του, διότι δεν ήταν η πρώτη φορά που προσκάλεσαν τον Γέροντα Νεκτάριο, καθώς επίσης ευχαρίστησε και τον Σεβ. Μητροπολίτη Κηφισίας κ.κ. Κύριλλο για την τιμή που έκανε και τον προσκάλεσε για μια ακόμα φορά στην Ιερά Μητρόπολή του και αυτή τη φορά με Ιερά Κειμήλια προς ευλογία του χριστεπώνυμου λαού της Μητροπόλεως Κηφισίας.
 
Τις ημέρες αυτές που παρέμειναν τα Ιερά Λείψανα στην Πεύκη, ο Γέροντας Νεκτάριος πραγματοποίησε 3 ομιλίες, τις οποίες μπορείτε να ακούσετε από το blog Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης.
 
Τα ιερά κειμήλια παρέμειναν στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης έως τις 27 Νοεμβρίου, όπου το απόγευμα αναχώρησαν για την Ιερά Μονή μας.
 
 
 
 
 
ΥΠΟΔΟΧΗ ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΞΥΛΟΥ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΠΕΥΚΗΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ