Γαλιλαία Κατασκηνώσεις 2014 - Πληροφορίες, Κατασκηνωτικές περίοδοι, αιτήσεις συμμετοχής

Μια κατασκήνωση που δεν θα ξεχάσεις ποτέ!!!
 
Μια αξέχαστη κατασκηνωτική εμπειρία! Με παιχνίδι, χαρά, επικοινωνία, δραστηριότητες, αλλά και νεανικούς προβληματισμούς κάτω από έναν Ορθόδοξο τρόπο ζωής.
 


Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» είναι μια κατασκήνωση προορισμένη να δέσει τα μέλη της, σχηματίζοντας μια μεγάλη οικογένεια που μαθαίνει να σβήνει το «ΕΓΩ» και να ζει το «ΕΜΕΙΣ». Οι κατασκηνωτικές ημέρες είναι γεμάτες παιχνίδι, δραστηριότητες, συζητήσεις, βραδινές εξορμήσεις, πρωταθλήματα, γέλιο τραγούδι, συγκίνηση, προσευχή. Είναι ημέρες που κυλούν γρήγορα και ξέγνοιαστα, με περιπέτεια, ψυχαγωγία και διασκέδαση, με χιούμορ αλλά και σοβαρότητα.
 
Ημέρες γεμάτες φως, ζωντάνια και αγνότητα, με τη μυστήρια και μοναδική χαρά της παρουσίας του Χριστού, με τις καρδιές να χτυπάνε διαφορετικά, ημέρες που σας προσφέρουν αναμνήσεις νοσταλγίας…. Στιγμές που καθρεπτίζουν το ζωντανό παράδειγμα της αγάπης, που δίνει στη ζωή μας αληθινό νόημα και σκοπό.
 
Συναντιόμαστε μέσα στην αγκαλιά του Θεού και ξέρουμε ότι Εκείνος είναι κοντά μας, όπου κι αν βρεθούμε.
 
Μαθαίνουμε ν’ αναζητούμε το θέλημά Του στη ζωή μας, να σεβόμαστε γονείς και δασκάλους, ν’ αποκτούμε υπευθυνότητα, να μοιραζόμαστε, να προσφέρουμε, να βοηθάμε, ν’ αγαπάμε…
 
Ζούμε όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη οικογένεια, σ’ έναν Άγιο Σταθμό της ζωής μας.
 
 
Οι φετινές κατασκηνωτικές περίοδοι έχουν ως εξής:
 
1η περίοδος 3 – 16 Ιουλίου 2014
Αγόρια 12 – 18 ετών (ΣΤ’ Δημοτικού, Γυμνάσιο & Λύκειο)
 
2η περίοδος 17 – 30 Ιουλίου 2014
Κορίτσια 12 – 18 ετών (ΣΤ’ Δημοτικού, Γυμνάσιο & Λύκειο)
 
3η περίοδος 18 – 24 Αυγούστου 2014
Νέοι 18 – 40 ετών
 
Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνα και αιτήσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.