Αναμνηστική φωτογραφία από την λήξη των εσπερινών ομιλιών του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη στην Αγία Μαρίνα ΗλιουπόλεωςΜε την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου, ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες του Γέροντος Αρχιμ. Νεκταρίου Μουλατσιώτη στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως για την ιεραποστολική χρονιά 2013 – 2014

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος 2013 – 2014 με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φωκίδος κ.κ. Αθηναγόρου, ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης βρισκόταν μια ή δυο φορές το μήνα στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως, (όπου ήταν και ο τόπος κατοικίας του η περιοχή Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, πριν την ανέγερση της Ιεράς Μονής στο Τρίκορφο), όπου κήρυττε με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου, τον Θείο Λόγο στους πιστούς που έρχονται και από την γύρω περιοχή και από άλλες περιοχές για να ακούσουν τις ομιλίες του Γέροντος Νεκταρίου.

Η περίοδος των ομιλιών ξεκινά κάθε χρόνο τον Οκτώβριο και τελειώνει περίπου τον Μάϊο ή τον Ιούνιο. Την φετινή χρονιά η περίοδος των ομιλιών τελείωσε στις 25 Μαΐου 2014 και η τελευταία ομιλία είχε θέμα «ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΗΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥ; - Μέρος γ'».

Εκατοντάδες άνθρωποι προσέρχονται σε κάθε ομιλία του Γέροντος Νεκταρίου στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης για να παρακολουθήσουν την πνευματική τροφή που με απλό μεν αλλά βαθειά δε θεολογικό λόγο, μεταδίδει ο Γέροντας στους πιστούς. Μετά το τέλος της ομιλίας βγήκε και η ετήσια αναμνηστική φωτογραφία του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη, με τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως Αθηνών Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου, καθώς και τους πιστούς που προσήλθαν να ακούσουν την ομιλία του Γέροντος Νεκταρίου.