Τα παιδιά των κατασκηνώσεων επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ

Με επιτυχία συνεχίζεται η πρώτη περίοδος των αγοριών Γυμνασίου και Λυκείου των χριστιανικών κατασκηνώσεων «Γαλιλαία», της Αδελφότητος του «Αγίου Αυγουστίνου» στο Τρίκορφο Φωκίδος.
Οι κατασκηνώσεις κάθε χρόνο λειτουργούν από αρχές Ιουλίου έως και αρχές του μηνός Σεπτεμβρίου όπου φιλοξενούνται γύρω στα 300 παιδιά.
Τα παιδιά επισκέφθηκαν σήμερα την ανδρώα Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ στο Τρίκορφο, όπου είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους της Ιεράς Μονής. Ο Γέροντας Νεκτάριος υποδέχθηκε με χαρά τα παιδιά των κατασκηνώσεων όπου τους μίλησε και στην συνέχεια έβγαλαν και αναμνηστική φωτογραφία.
Εκτός από την αναφορά που έκανε ο Γέροντας Νεκτάριος στα παιδιά, για τον τρόπο ζωής που πρέπει να κάνουν, τις πονηρές και δύσκολες στιγμές που ζούμε, αλλά και για το ότι δεν πρέπει σαν χριστιανοί να χάνουμε την πίστη μας στον Θεό, ο Γέροντας ευχαρίστησε τους υπευθύνους που ασχολούνται και προσφέρουν εθελοντικά την βοήθειά τους στις χριστιανικές κατασκηνώσεις.
Τέλος ο Γέροντας Νεκτάριος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τις κύριες και μητέρες των παιδιών, όπου βοηθούν εθελοντικά στην κουζίνα των κατασκηνώσεων, ενώ έβγαλε μαζί τους και αναμνηστική φωτογραφία.