Επίσκεψη στις χριστιανικές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης

Τις χριστιανικές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης επισκέφθηκε ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης με πατέρες από την Ιερά Μονή μας.
Ο Γέροντας Νεκτάριος μαζί με τους πατέρες, παρευρέθηκαν την τελευταία ημέρα της πρώτης περιόδου (7/7 – 14/7) των κοριτσιών του δημοτικού. Ο Γέροντας μαζί με τους πατέρες έτυχαν μεγάλης υποδοχής, από την αρχηγό της κατασκήνωσης κ. Ευμορφία Σωτηροπούλου, τα στελέχη, καθώς και από τους κατασκηνωτές.
Συνομίλησαν με την αρχηγό της κατασκήνωσης, ξεναγήθηκαν στους χώρους των κατασκηνώσεων, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες. Ευχαρίστησαν την αρχηγό της κατασκήνωσης κ. Ευμορφία Σωτηροπούλου για την φιλοξενία η οποία είναι κατά σάρκα αδερφή ενός από τους πατέρες της Ιεράς Μονής μας, του Αρχιμ. Ιωακείμ Σωτηρόπουλου.
Ο Γέροντας Νεκτάριος είπε στην αρχηγό της κατασκήνωσης να διαβιβάσει τα συγχαρητήρια στον Σεβ. Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο, για το έργο το οποίο επιτελείται στις χριστιανικές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης. Τέλος ο Γέροντας Νεκτάριος μοίρασε σε όλα τα παιδιά της κατασκήνωσης και στα στελέχη εικόνες του Αγίου Φιλουμένου, ενώ στην κατασκήνωση έκανε δωρεά δυο εικόνες των Αγίων της Ιεράς Μονής μας, του Αγίου Αυγουστίνου και του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ.