Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Σήμερα στον Άγιο Γεώργιο στον Καρέα ομιλία και αγιασμός με το Τίμιο Ξύλο

Συνεχίζεται για 9η ημέρα το προσκύνημα του Τιμίου Ξύλου και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ του ιαματικού, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρέα.
Όσο περνούν οι ημέρες, όλο και περισσότεροι άνθρωποι που αναζητούν είτε την ψυχική είτε την σωματική τους βοήθεια από τον Θεό, προσέρχονται να προσκυνήσουν το Τίμιο Ξύλο και τα Ιερά Λείψανα, τα οποία θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου έως την Κυριακή 16 Νοεμβρίου.
Αρκετοί από τους χριστιανούς που προσέρχονται να προσκυνήσουν, αναζητούν τον Όσιο Σεραφείμ του Σάρωφ, ο οποίος χαρίζει ιάσεις σε αρκετούς ανθρώπους με οποιαδήποτε ασθένεια και αν υπάρχει.
Σήμερα Δευτέρα 10 Νοεμβρίου και ώρα 5.30 μ.μ., από τον Γέροντα Νεκτάριο θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα:
«Η ιστορία της προελεύεσεως του Τιμίου Ξύλου»
αμέσως μετά θα τελεστεί αγιασμός με τα του Τιμίου και Ζωοποιού Ξύλου. Ο Αγιασμός αυτός είναι προς ευλογία των πιστών και ισχυρός κατά πάσης σατανικής και δαιμονικής ενεργείας.
Την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στις 8.00 το βράδυ έως 1.00 ξημερώνοντας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, θα τελεστεί μοναστηριακή αγρυπνία  προς τιμήν του Αγίου και του Ιερού Λειψάνου το οποίο βρίσκεται ήδη σε προσκύνηση (τμήμα της δεξιάς χειρός του Αγίου).

 
Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here