Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Αναστάσιμη αναχώρηση των Ιερών Λειψάνων για το Τρίκορφο ΦωκίδοςΕν μέσω κωδωνοκρουσιών, ψαλμών και πυροτεχνημάτων έγινε η αναχώρηση του Τιμίου Ξύλου και των Ιερών Λειψάνων Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Νεκταρίου Πενταπόλεως και Σεραφείμ του Σάρωφ από την ενορία Ευαγγελισμού και Αγίας Φωτεινής Υμηττού, τα οποία είχε προσκαλέσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Καισαριανής κ. Δανιήλ.

Ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμ. Νικόδημος Σιδέρης ευχαρίστησε τόσο τον Άγιο Καισαριανής όσο και τον Άγιο Φωκίδος κ. Θεόκτιστο για την μεγάλη ευλογία που είχαν για ένα 12ήμερο στην ενορία του. Ευχαρίστησε δε και τον Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη και τους πατέρες που συνόδευαν τα Ιερά Προσκυνήματα. Ο π. Νικόδημος σταύρωσε με το πετραχήλι του Αγίου Φιλουμένου Ιερομάρτυρος του Φρέατος του Ιακώβ έναν έναν τους πιστούς για ευλογία και ίαση από κάθε ασθένεια.

Ο πιστός λαός με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτισε τα ιερά προσκυνήματα και ευχαρίστησε τον Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη που έφερε στον Ιερό Ναό τους όλες αυτές τις ευλογίες αλλά και ιδιαίτερα τον ευχαρίστησε για τις μεστές και πνευματικές ομιλίες και συμβουλές του.

 
Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here