Σάββατο, 19 Μαΐου 2018

Συρροή πιστών στον Βύρωνα για τον Άγιο Φιλούμενο

Για 5η συνεχόμενη ημέρα, συνεχίζεται το προσκύνημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Φιλουμένου και της Ιερά Εικόνος του Αγίου, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος.

Καθημερινά, με αμείωτους ρυθμούς, συρρέουν εκατοντάδες πιστοί από όλο το λεκανοπέδιο, για να προσκυνήσουν και να λάβουν την χάρη και την ευλογία του Αγίου Ιερομάρτυρος Φιλουμένου.

Το εσπέρας του Σαβάτου 19ης  Μαΐου μετά τον  Αναστάσιμο Εσπερινό της Κυριακής, ο Γέροντας και Καθηγούμενος του Ιερού Ησυχαστηρίου των Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ, Τρικόρφου Δωρίδος, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης ομίλησε σε ένα ασφυκτικά γεμάτο ναό.
Μετά το πέρας της ομιλίας του, o Γέροντας Νεκτάριος διάβασε τις Ευχές του Μεγάλου Βασιλείου και εν συνεχεία σταύρωσε ένα προς έναν όλους τους πιστούς με το θαυματουργό Τίμιο Ξύλο, το οποίο κατά καιρούς έχει θεραπεύσει πολλούς ασθενείς.

Τα ιερά σεβάσματα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό για την οικοδομή και πνευματική ενίσχυση των πιστών έως και της Κυριακή 3 Ιουνίου 2018. Ο Ιερός Ναός παραμένει ανοιχτός από τις 07:00 το πρωί μέχρι εσπέρας και ώρα 9:30 όπου καθημερινά τελούνται Ιερές Ακολουθίες και εσπερινές ομιλίες.
Αύριο το απόγευμα Κυριακή 20 Μαΐου ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης μετά τον Εσπερινό θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού με το χαριτόβρυτο και θαυματουργό Τίμιο Ξύλο και εν συνεχεία θα ομιλήσει στους πιστούς.

 


 


 
 


 


 


 
 
Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here