Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Συρροή πιστών στον Βύρωνα για τα Ιερά Λείψανα


Eκατοντάδες πιστοί από διάφορες περιοχές της Αττικής προσέρχονται καθημερινά στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος για να τους σταυρώσει με τον επιστήθιο σταυρό του ο οποίος περιέχει Τίμιο Ξύλο ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης και να προσκυνήσουν τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Λουκά, του Αγίου Νεκταρίου και του Αγίου μάρτυρος Φιλουμένου.

Το εσπέρας του Σαβάτου 2 Ιουνίου 2018, μετά το πέρας του Εσπερινού ο Γέροντας Νεκτάριος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού με το Τίμιο Ξύλο και στην συνέχεια μίλησε στους πιστούς αναπτύσσοντας το θέμα: «Η προσευχή ενός Αγίου».

Αύριο Κυριακή 3 Ιουνίου το πρωί θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Φωκίδος, Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη, ενώ στις 6:30 το απόγευμα θα τελεστεί ο Εσπερινός, σύντομος αποχαιρετιστήριος ομιλία του Γέροντος Νεκταρίου και αναχώρηση των ιερών λειψάνων και του Τιμίου Ξύλου για την Ιερά Μονή στο Τρίκορφο Φωκίδος.

Πηγή άρθρου: poimin.gr
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here