Πρόσεχε τι λες

Ο άντρας μιλά στη γυναίκα με άσχημο ύφος, το ίδιο πράττει και η γυναίκα προς τον άντρα. Οι γονείς πάλι, μιλούν με τον ίδιο τρόπο προς τα παιδιά τους. Ο υπάλληλος πάλι, μιλά με τον ίδιο τρόπο στον συνάδελφο ή το αφεντικό του. Κρίνουμε τους άλλους χωρίς εμείς οι ίδιοι να είμαστε καλύτεροι πολλές φορές και ο τρόπος που θα μιλήσουμε δεν περιέχει το πνεύμα της αγάπης. Διαβάζουμε στην Αγία Γραφή: "ὁ ἀναμάρτητος ὑμῶν πρῶτος βαλέτω λίθον". Κάτι το οποίο δεν εφαρμόζουμε. 

Οι παλαιοί έλεγαν: "η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει". Η σκληρή καρδιά και ο εγωισμός μας είναι τα κίνητρα που θα μιλήσουμε σε κάποιον και ο τρόπος που θα του μιλήσουμε ή θα τον κρατήσουμε κοντά μας ή θα δημιουργήσουμε παγόβουνο στη σχέση μας. 

✔️ Όταν οι καρδιές δεν συναντιούνται https://youtu.be/Ms0qy614ERU

Στηρίξτε το διαδικτυακό κανάλι του Γέροντος Νεκταρίου με την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2LgqqdN
Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα: "ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ" Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ Τρικόρφου Φωκίδος την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019.

------------------------------------------------------------------
Όλες οι ομιλίες του Γέροντα σε βιβλία που είναι ωφέλιμα για την ψυχή μας. Για παραγγελίες πατήστε εδώ: https://www.monastiriakokelari.gr/166/el/Vivlia--ebooks/
------------------------------------------------------------------------------------------------
Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης (Άρθρα, απόψεις, ομιλίες, βίντεο, ηχητικά πολυμέσα, νέα, εκδηλώσεις, επικοινωνία με τον Γέροντα Νεκτάριο, θα τα βρείτε στα παρακάτω sites)

Βlog http://www.gerontasnektarios.gr

Instagram https://www.instagram.com/geronnektarios

Twitter https://twitter.com/GeronNektarios

Facebook Gerontas Nektarios Moulatsiotis https://www.facebook.com/GerontasNektarios

YouTube https://www.youtube.com/GeronNektarios -------------------------------------------------------------------------------------------------- #ΓέρονταςΝεκτάριοςΜουλατσιώτης, #Ομιλία, #Εκκλησία

Σημειώσεις-όροι χρήσης: Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιoδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το βίντεο. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται.

© Copyright: Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ