Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Η κιβωτός του Νώε και το τέλος του κόσμου - Γένεσις επεισόδιο 5

Διαβάζοντας την Παλαιά Διαθήκη και στο σημείο που βρισκόμαστε με την Κιβωτό του Νώε, αλλά και σε άλλα σημεία, διακρίνουμε την αγάπη του Θεού προς τον άνθρωπο. Παρόλο που ο Θεός έκανε τον κατακλυσμό και αφάνισε κάθε ζωή πάνω στη γη, εντούτοις πίσω από την κίνηση αυτή διακρίνουμε τη δικαιοσύνη του και την αγάπη του. Παρόλο που η αμαρτία και η διαφθορά των ανθρώπων που επικρατούσε εκείνη την εποχή ο Θεός δεν κατέστρεψε τα πάντα, ενώ θα μπορούσε να το κάνει. Έσωσε το ανθρώπινο είδος και το ζωικό βασίλειο μέσω της οικογένειας του Νώε και με την κιβωτό που του έδωσε εντολή να φτιάξει. Η κιβωτός του Νώε συμβολίζει την Εκκλησία του Χριστού. Όποιος παραμένει μέσα σε αυτή σώζεται.


Στηρίξτε το διαδικτυακό κανάλι του Γέροντος Νεκταρίου με την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο:


Στη νέα σειρά, "ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ", για μικρούς και μεγάλους που θα βρείτε στο κανάλι μας, μπορείτε να ακούσετε απλά και κατανοητά στη νεοελληνική γλώσσα, από τον π. Ιωακείμ, την Βίβλο και να θέσετε τα σχόλιά σας.

Επεισόδιο Νο5
"Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΓΕΝΕΣΙΣ"

Οκτώβριος 2019


------------------------------------------------------------------

Όλες οι ομιλίες του Γέροντα σε βιβλία που είναι ωφέλιμα για την ψυχή μας. Για παραγγελίες πατήστε εδώ: https://www.monastiriakokelari.gr/166/el/Vivlia--ebooks/

------------------------------------------------------------------------------------------------
Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης
(Άρθρα, απόψεις, ομιλίες, βίντεο, ηχητικά πολυμέσα, νέα, εκδηλώσεις, επικοινωνία με τον Γέροντα Νεκτάριο, θα τα βρείτε στα παρακάτω sites)
Facebook Gerontas Nektarios Moulatsiotis https://www.facebook.com/GerontasNektarios/ 


--------------------------------------------------------------------------------------------------
#ΓέρονταςΝεκτάριοςΜουλατσιώτης, #Ομιλία, #Εκκλησία,

Σημειώσεις-όροι χρήσης: Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιoδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το βίντεο. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται. 

© Copyright: Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ

 
Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here