Σαρανταλείτουργο

Για σαράντα και πλέον ημέρες από την 15η Νοεμβρίου 2022 έως 25 Δεκεμβρίου 2022, στην Ιερά Μονή μας στο Τρίκορφο Φωκίδος, θα πραγματοποιηθεί «μεγάλο» Σαρανταλείτουργο όπου θα μνημονευθούν ονόματα υπέρ υγείας και υπέρ αναπαύσεως. 

Η προτροπή του Αποστόλου Ιακώβου που διαβάζουμε στην επιστολή του μέσα στην Καινή Διαθήκη (Ιακ. ε΄, 16), είναι πολύ σημαντική και ωφέλιμη για εμάς τους χριστιανούς: «να προσεύχεσθε ο ένας υπέρ του άλλου, δια να θεραπευθείτε και από τας σωματικές και από τας πνευματικές ασθενείας. Διότι δέηση, η οποία προσφέρεται με πίστη πολλή προς τον Θεόν εκ μέρους του δικαίου, έχει μεγάλη δύναμιν και φέρει θαυμαστά αποτελέσματα». 

 Ιδιαίτερη σημασία για τους ζωντανούς και τους κεκοιμημένους είναι το ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, (Σαράντα Θείες Λειτουργίες επί σαράντα συνεχείς ημέρες), όπου ενισχύει, θεραπεύει, ενδυναμώνει και προστατεύει τους ζωντανούς, ενώ παραμυθεί, δροσίζει και αναπαύει τις ψυχές των κεκοιμημένων.

Συμπληρώστε τα ονόματα των αγαπημένων σας ζώντων ή κεκοιμημένων, γράφοντας πριν από αυτά «Υπερ Υγείας» ή «Υπέρ Αναπαύσεως» και τα ονόματα θα διαβαστούν από τους πατέρες της Ιεράς Μονής Αγίου Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ  

Μπορείτε να καταχωρήσετε την δωρεά σας μέσω Paypal πατώντας το κουμπί Donate:

PayPal


Όνοματεπώνυμο

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Ονομάτα για Σαρανταλειτουργο *

 
** ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Σε περίπτωση που δεν λειτουργεί η φόρμα λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος της google, προσπαθήστε να δοκιμάσετε και πάλι μετά από λίγη ώρα κάνοντας ανανέωση στη σελίδα ή επίσης προσπαθήστε με διαφορετικό Browser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge κλπ.), ειδάλλως σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Ιερά Μονή στο τηλέφωνο 2634044282 και 2634044381, (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 14:00 και 18:00 - 19:45), όπου θα δώσετε τα ονόματα τηλεφωνικά σε κάποιον από τους πατέρες.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.